coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 12 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 03 lip 2008, 16:15

naprawdę super pomysł, wreszcie cos radosnego, usmiałam się setnie, pozwólcie, że też coś dołożę: Mariuszek alkoholik dostawał stały do sklepu, więc gotówki na paieroski nie miał, poszedł do sklepiku, zażyczył sobie fajkeczki, na pytanie sklepowej a pieniądze odpowiedzial: a to moja zara zapłaci
mając na myśli pracownika socjalnego
i drugi przypadek: 26 maja kobieta ok. 50-tki wchodzi kwiatem i składa zyczenia swojej \"podopiecznej\", konsternacja i pytanie a z jakiej to okazji pani Stanisławo, no jak to przecie pani to jakby moja matka,
~marianna

Napisano: 04 lip 2008, 0:52

koleżanka mając na myśli osoby w rodzinie zapytała \" jest pan samotny czy ma pan jakiegoś członka?
~wow

Napisano: 04 lip 2008, 15:34

Pracownik socjalny dzwoni do informatyka w sprawie awarii systemu:
infromatyk pyta - co sie stało? a na to pracownik socjalny: jak jechałem myszą to zahaczyłem...
~Socjalny27

Napisano: 04 lip 2008, 15:38

klient do mnie. pani po co pani tyn kuntrakt szkoda pani roboty ja i tak bede pił
~karolcia

Napisano: 04 lip 2008, 16:43

Już nie pracuję w GOPS ale pamiętam jak jedna z klientek mówiła mi że jest chora na ostrą porozę....;-)).
~JOLA

Napisano: 04 lip 2008, 20:39

moja klientka miala natomiast wysoki CHOLE ROL
~karolcia

Napisano: 04 lip 2008, 20:54

Klientka do prac socjalnego: panie jo chlyb razowy jem bo mi kamyszki wychodzą
~Socjalny27

Napisano: 05 lip 2008, 0:13

klient - zasilek staly przychodzi i prosi o zaswiadczenie o korzystaniu z zasilku stalego bo jedzie do Niemiec i potrzebuje to zeby uzyskac znizkowy bilet na autobus. Na nasze zaciekawieni gdzie jedzie odpowiada do...vatenfall
~ps

Napisano: 05 lip 2008, 16:27

Fragment wywiadu:
\"... mąż klientki pracuje w banku jako ochraniacz.\"
~CKM

Napisano: 05 lip 2008, 20:42

pewnie na kolana hahaha
~abc

Strona 12 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny