coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 20 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 23 sty 2009, 21:39

klient: mam na utrzymaniu mieszkanie i własnego siebie, mój dochód i to 0.00 PLN
~patrycja

Napisano: 25 sty 2009, 19:48

https://wiadomosci.onet.pl/1903587,12,za ... ,item.html - najbardziej podoba mi się to obowiązkowe ważenie klientów!!
~~~/~~

Napisano: 25 sty 2009, 21:20

Brazylia jest krajem ogromnych kontrastów

Obok luksusowych osiedli mieszkaniowych, powstają slumsy/fawele gdzie żyją ludzie w warunkach urągających godności. Te 8,5$ to chyba odpowiednik naszego zasiłku rodzinnego? Popmysł zasiłku na kota w Polsce by nie przeszedł :)

Fawela (braz. odmiana port.: favela) – rozległe dzielnice nędzy, tworzące się wokół miast, zamieszkiwane przez najbiedniejszą ludność. Domy zbudowane są z najtańszych materiałów (często odzyskanych z innych domów i ze śmietnisk): tektury, dykty, blachy, desek, itp.). Szacuje się, że żyje w nich 3/4 ludności Brazylii.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Fawela
~pracownik socjalny

Napisano: 02 lut 2009, 17:09

w poniedziałek, pod koniec dniówki jedna koleżanka do drugiej:
- idę dziś do kardiologa,
- a co ci będzie badał???
- jak to co ??? c...ę!
~anya

Napisano: 02 lut 2009, 18:04

buhaha, widze,ze nie tylko u nas odbywaja sie rozmowy na wysokim poziomie. My czasem juz z takiej niemocy,przemeczenia i wogole,prowadzimy takie rozmowy, ze zawsze mowimy, ze jakby nas ktos posluchal, to miejsce w szpitalu psychiatrycznym mamy zapewnione ;))
~...

Napisano: 04 lut 2009, 10:06

Klientka w podaniu: mój mąż zakłamany kłamca....
~ala

Napisano: 07 lut 2009, 20:12

Klient z synkiem (5 lat) przychodzi do ośrodka z podaniem o zasiłek okresowy. Nie kwalifikuje się więc mu tłumaczymy, że niestety żadnej pomocy nie otrzyma. Klient się wścieka i krzyczy do synka:
-chodź synku! Pójdziemy wyżej!!!
Synek wygląda na korytarz i płaczliwym głosikiem mówi:
-tatoooo... ale jak my wyżej pójdziemy jak tam schodów nie ma.....
~Dorota

Napisano: 26 lut 2009, 16:42

koleżanka poszła w teren do stałego podopiecznego , dzwoni do drzwi a jego zona pyta co za ch.j znowu. A na to pracownik to nie ch.j tylko kur.. społeczna.
~julia

Napisano: 11 mar 2009, 12:51

sąsiadka z dziećmi udała się w podróż i ulegli wypadkowi, wszyscy otrząsają się przy wraku samochodu a sąsiadka lamentuje w niebo głosy \" O Matko Boska urwało mi głowę!\"
\" mama uspokuj się, głowę masz, tylko czpka ci spadła.
~Eva

Napisano: 13 mar 2009, 16:08

Przychodzi nowy klient do koleżanki z prośbą o pomoc uzasadniając to tym że stracił pracę a musi płacić elementy na dziecko, dopiro po dłuższej chwili dotarło do nas, że chodzi o alimenty!!!!
~Maja

Strona 20 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x