Gender - HYdE PaRK

Strona 20 z 43    [ Posty: 430 ]

Napisano: 03 sty 2014, 23:37

Twoje niedoczekanie :)
~ewa

Napisano: 04 sty 2014, 0:46

a dlaczego?
~ ..

Napisano: 04 sty 2014, 14:34

KK o kasę walczy a nie dobro owiec.
~Adam

Napisano: 04 sty 2014, 18:18

Na tobie Adam forumowicze już się poznali o czym świadczy topik \"Do administratora i adama\". A ja tylko dodam od siebie, że jeśli gender, którego tak bronisz, jest tak samo amoralny jak ty twoje poczynania na tym forum to należy domniemywać, że jest to coś ogromnie amoralnego.

A co do Tuska i jego opinii to wyborcy wypowiedzą się na ten temat podczas wyborów. Czytając jednak artykuły w niemieckiej prasie można domniemywać, ze ten człowiek nie ma własnego zdania i jak to określa niemiecka prasa nadaje się bardzo dobrze na \"chłopca na posyłki\" dla Angeli Merkel, gdyż jest wobec niej wyraźnie bardzo dyspozycyjny. Angela Merkel w swojej przeszłości była w aparacie partyjnym komunistycznego NRD a więc to lewaczka. Cytowany tutaj dokument o seksualizacji dzieci już od przedszkola przygotowany został właśnie przez organizację niemiecką.

Podsumowując należy stwierdzić, że wypowiedź premiera świadczy wyłącznie o jego wysokiej niekompetencji chyba, że popiera projekt przygotowywania dzieci już od przedszkola do kontaktów pedofilskich, to niech wyraźnie o tym powie.
~grażyna

Napisano: 04 sty 2014, 19:55

Proszę Państwa
Nie popadajmy w skrajności. Jak najbardziej można i trzeba prowadzić edukację seksualną dzieci i młodzieży, a nawet dorosłych. Dlaczego ? Seksualność zaczyna się od narodzin i trwa do końca życia. Każdy etap jest inny-to wiemy.Ale i do każdej grupy wiekowej trzeba dostosować odpowiedni sposób przekazu informacji.
przedszkolaki- edukacja nie tyle dzieci co rodziców. Nie godzę się na to - czyli taki stan rzeczy - aby dzieci które ( co jest normalne podkreślam w tym wieku - poznają różnice płci - obserwują swoje ciało , zadają pytania -), były karane, bito ich po łapach . Przykład
5 latek - zauważona masturbacja instrumentalna- która to czynność ewidentnie wskazuje na istnienie problemu u dziecka i wymaga pilnej interwencji- jest ignorowana i przysypywana niewiedzą, brakiem reakcji i stereotypami jak wychowawców tak i rodziców- Bo wstyd - a dziecko upominane.
Nie może być tak drodzy państwo - że boimy się o tym rozmawiać.
Seksualność seniorów- nie wspomnę . Tabu.Oczywiście dla większości temat wstydliwy.
Niepełnosprawni - tutaj porażka na całej linii. Ciemnogród - przez większość uważani są jako osoby aseksualne niemające żadnych praw . Podaję przykład .
Na weselnym przyjęciu - niepełnosprawnego Damiana lat 36 posadzono przy stoliku z dziećmi , które jadły lody i bawiły się balonikami. Tak drodzy - mówimy o negowaniu seksualności poprzez pozwalanie na takie zachowania.
Kolejny przykład:
23 letnia Klaudia ( niep. w stopniu lekkim) jej matka zostawiła ją w mieście -przy pewnej budowie na chwilę - kiedy wróciła po nią- córka była rozebrana a panowie robotnicy ,mieli ubaw . Czemu to zrobiłaś? pyta matka. Ona na to - mamo przecież miałam być dla wszystkich uprzejma. O czym to świadczy ? Brak edukacji tych osób , ich rodziców oraz opiekunów ( szkoła, ośrodki itp)
Zastanówmy się ? bez względu na swój stosunek do ideologii Gender dokąd zmierzamy. Moje stanowisko w żaden sposób nie jest związane z tą filozofią. Znam założenia Gender.

P.S

Do wrzuty ewy : słowo.

9-12 lat - nie mam żadnych zastrzeżeń merytorycznych programu ( moje zdanie)
12-15 lat - również nie .
Jestem m.in .Trenerem edukacji seksualnej osób niepełnosprawnych - stąd mój pogląd.
Jest orka w tym temacie - ja nie dożyje zmian na pewno -aby oni mieli lepiej.

~emilka

Napisano: 04 sty 2014, 20:20

suko uszanuj swego gwałciciela, grupowego, a bendziesz trendy bo to ojciec twego dziecka bendzie Polecam to dopiero bendzie praca socjalna, własnym przykładem poświadczona, nobel, nie ma to tamto buahahahahaha
~...

Napisano: 04 sty 2014, 21:07

Nie spotkałam, nie widziałam- ale słyszałam o jeszcze gorszych przypadkach rozkładu intelektualnego- patologii osobowości.
Egzorcyzm?
~emilka

Napisano: 04 sty 2014, 21:29

polegniesz na ołtarzu szatana buahahahahahaha
~...

Strona 20 z 43    [ Posty: 430 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x