Sed ut perspiciatis, unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam eaque ipsa, quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt, explicabo....
buahaha...rozumiesz
„Nie ma zatem takiego człowieka, który kocha cierpienie samo w sobie, kto by do niego dążył lub chciał go doświadczyć, tylko dlatego, że jest to cierpienie, a dlatego, że czasami zdarzają się takie okoliczności, w których to cierpienie może doprowadzić go do jakiejś wielkiej przyjemności. Dając przykład banalny: któż z nas kiedyś nie podejmował się trudnego wysiłku fizycznego mając na względzie uzyskanie z tego korzyści? Kto ma jakiekolwiek prawo obwiniać człowieka, który wybiera przyjemność nie wiążącą się z przykrymi konsekwencjami, albo tego, kto unika takiego cierpienia, które nie prowadzi do przyjemności?” (i dalej: „jednocześnie potępiamy ze słusznym oburzeniem i czujemy niechęć do ludzi, którzy są tak owładnięci urokami nietrwałej przyjemności, tak zaślepieni jej pragnieniem, że nie dostrzegają, iż następstwem ich postępowania będą z pewnością cierpienie i trudności.
Antygenderowcy chcą żeby nich dzieci były kapłanami i zakonnicami a tym im o edukacji seksualnej mówisz;)
Jak seks to tylko po ślubie. I to bez zabezpieczeń co by się okocić mnogo jak bozia przykazała. Kobieta to żywy inkubator. Facet to dawca nasienia. Chore dzieci też trza rodzić jeśli tego chce bozia.
ale jak nie mówić, jak nie mówić..? Adam
Bum się zrobił na Gender - być może w tym wszystkim chodzi o zupełnie coś innego - nie wnikam i nie chcę - ale być może wywołany temat zmusi ludzi do myślenia -a nie obrony przed czymś ? - przed tym co i tak się stanie. Co ja będę dzisiaj się głowić- kto stoi za Gender - Masoni ? , Merkel ?
Mamy problem jaki mamy - niska świadomość na temat edukacji seksualnej i tyle. Zawsze tak jest - jak się sami nie opamiętamy- będą nas naciskać inni.
P.S brawo ~... tłumaczenie udane. Teraz się tego naucz.
Prawica KK boją się że gender sprawi że przybędzie gejów, trans i pedofilów.
Człowiek nieokreślony, poszukujący siebie, swej orientacji nie nadaje się do pełnienia ról społecznych, rodzinnych i zawodowych.
Adam .Ważny komunikat :
w tym momencie piszę z Tobą ( od 20.55)- w innych wątkach ktoś się podszywał. Czemu jestem na HP?- z ciekawości zobaczyć jak tu jest po drugie stronie czyli w piekleeeeeee!!!! łaaaaa
P.S .
Nie poważnie teraz.
Wiedziałam , że trafię tu na inteligentnego faceta;)
(psss ~... podgląda;)