Gender - HYdE PaRK

Strona 22 z 43    [ Posty: 430 ]

Napisano: 04 sty 2014, 23:29

Bratkowska twierdzi, że komunizm nie jest zbrodniczym systemem i że ona jest komunistką. Jednocześnie sama daje świadectwo czegoś zupełnie przeciwnego bo nawołuje do swobody mordowania nienarodzonych dzieci. W myśl tej ideologii niemieccy naziści także nie są zbrodniarzami. A taką właśnie absurdalną logikę rozumowania proponuje nam lewaczka Bratkowska, zwolenniczka gender:

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/bratkows ... iach/x3hbb

Komunizm nie jest zbrodniczym systemem bo to tylko Stalin mordował a faszyzm nie jest też zbrodniczym system bo to tylko Hitler mordował i już te dwa zbrodnicze systemy według Bratkowskiej nie są zbrodnicze.

Oczywiste jest, że ta lewaczka bredzi i należy sobie zadać pytanie czy osoba, która twierdzi, że komunizm nie jest zbrodniczym systemem powinna być nauczycielem?

Zwłaszcza, że jako osoba wykształcona powinna dobrze wiedzieć, że terror komunistyczny na całym świecie zamordował więcej ludzi niż niemieccy faszyści i że to nie tylko Stalin ale Fidel , Che Guevara, Kim Dzong Il i wielu wielu innych. Komunizm zawsze równa się masowe zbrodnie i terror.
~roman

Napisano: 04 sty 2014, 23:41

Jeśli chcesz to deprawuj własne dzieci a od cudzych wara rozpustna, niewyżyta lewaczko. A co do Adama, to rzeczywiście trafiłaś na swojego.

Mam do was tylko takie pytanie, dlaczego tak agresywnie atakujecie księży pedofilii? Przecież oni robią to samo co wy. Czyżby chodziło o zawodową zawiść?

Lewackie deprawatorki, zamiast mordować własne nienarodzone dzieci zajmijcie się ich rodzeniem a będziecie miały na kim prowadzić swoje chore eksperymenty.
~alina do emilki

Napisano: 04 sty 2014, 23:46

Nikt nie jest przeciwko rozmnażaniu się;)

Człowiek powinien mieć wybór. Nie można ludziom przypisywać ról i obowiązków społecznych.
~Adam

Napisano: 04 sty 2014, 23:51

Pani alino
nie wiem o czym pani mówi, zupełnie , toteż zapewne nie odpowiem rzeczowo.
Ja lewicowa ? a to dobre . Księża pedofile? -mam swoje zdanie .
Jest dowód- jest wina- jest kara- jak wszyscy cywile. Tak powinno być. Proszę się uspokoić.
Bratkowska? - nużą mnie takie damy. Nic ciekawego.Tyle w temacie.
To dla mnie żaden feminizm.
~emilka Rasyłow

Napisano: 04 sty 2014, 23:55

jak taka ................ moze byc w ZI, skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~...

Napisano: 04 sty 2014, 23:59

Sądzę, że tematu nie warto ciągnąć.
To nie jest format dyskusji-a dopóki nie nauczymy się zasad dyskusji- to nie ma sensu.
~emilka Rasyłow

Napisano: 05 sty 2014, 0:05

kto ją powołał??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~...

Napisano: 05 sty 2014, 0:05

Kolega czuje się kobietą. Co ma robić?
~Adam

Napisano: 05 sty 2014, 0:07

Skandal, żeby takie osoby były w ZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~...

Napisano: 05 sty 2014, 0:10

no już nie krzycz tyle ...do ch...ery. Dzieci śpią.
~emilka Rasyłow

Strona 22 z 43    [ Posty: 430 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x