Gender - HYdE PaRK

Strona 25 z 43    [ Posty: 430 ]

Napisano: 05 sty 2014, 23:57

Ja nie wiem czy życiorys Lisa jest kłamliwy. Autor bloga dość precyzyjnie posługuje się weryfikowalnymi danymi. Najlepiej byłoby gdyby do tego ustosunkował się sam Lis ale nie w formie bluzgów lecz merytorycznie.

Symptomatyczna zaś jest wasza reakcja. Zamiast merytorycznych argumentów - bluzgi. Ja rozumiem, że możecie być w szoku. Ja sam przypadkiem dotarłem do tego blogu choć już wcześniej można było przeczytać w necie o zmianie nazwiska. I szczerze, to naprawdę bardzo dużo mówi o aktywności tego ..., no właśnie nie mam pomysłu, jak go w tej sytuacji nazwać.
~ale heca

Napisano: 06 sty 2014, 0:22

a pogrzebałeś w swojej rodzinnej genealogii czy tylko cudza cie interesuje?
i co to ma wspólnego z gender?
~do powyżej

Napisano: 06 sty 2014, 0:41

a odwiedż ty jakiegoś terapeutę bo spowiednik tak samo grzeszny jak ty
~DO ALE HECA

Napisano: 06 sty 2014, 1:33

Marzy mi się gender w szkołach i przedszkolach.
~Adam

Napisano: 06 sty 2014, 12:35

Co się tak oburzacie. Uczciwy człowiek nie ukrywa swojego pochodzenia. Wasza histeryczna reakcja tylko potwierdza, że te życiorys ma jednak zasadnicze znaczenie.
Ja teraz o wiele lepiej rozumiem agresję Lisa wobec prawicowych polityków i już wiem dlaczego jest taki stronniczy.
Piszecie, że grzebanie w cudzych życiorysach jest obrzydliwe a ja uważam, że obrzydliwe jest to wyprawia Lis dlatego ktoś postanowił pogrzebać w jego życiorysie, by społeczeństwo mogło zrozumieć, co nim kieruje.
~agnes

Napisano: 06 sty 2014, 12:37

Mnie nie dziwi od dawna postawa Lisa, bo według mnie to jest człowiek bez jakichkolwiek zasad. Teraz natomiast rozumiem dlaczego zabrał się za obronę neomarksistowskiej ideologii gender.
~pablo

Napisano: 06 sty 2014, 13:17

a przed wojną w PL były całe żydowskie miasta i wsie, np:

Odsetek ludności żydowskiej w miejskich ośrodkach w danych województwach, II RP w 1939 r. województwo odsetek osób wyznania mojżeszowego
poleskie 49,2%
wołyńskie 49,1%
lubelskie 42,9%
nowogródzkie 42,6%
białostockie 38,7%
stanisławowskie 34,8%
warszawskie 34,7%
tarnopolskie 34,7%

i skąd wiesz pablo i inni szowiniści ze sam/sama nie jesteś żydem???
~oj!

Napisano: 06 sty 2014, 15:05

Nigdy nie oceniam ludzi pod względem ich pochodzenia lecz po słowach i czynach. Postępowanie Lisa oceniam bardzo negatywnie i w tym przypadku nie tyle jego pochodzenie co rodzinne powiązania z komunizmem są decydujące.
Nie próbuj odwracać uwagi od Lisa przekierowując dyskusję na inny temat. Widzę, że przeszedłeś ubeckie szkolenie, bo ich metody masz dobrze opanowane.
~pablo

Napisano: 06 sty 2014, 15:12

obrzydliwe jest to babranie się w kłamliwych, wydumanych przez oszołomów życiorysach!!!
A do twojej wiadomości trollu to nikt tak nie skłócił Polaków jak kaczyński.
~do zakłamanych oszołomów

Napisano: 06 sty 2014, 15:18

ależ ty pablo masz teraz długi urlop no no no!
~no kuźwa...

Strona 25 z 43    [ Posty: 430 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x