Gender - HYdE PaRK

Strona 40 z 43    [ Posty: 430 ]

Napisano: 17 kwie 2015, 14:49

"Ja jestem ciemnogrodzianiniem i jestem z tego dumny, bo tylko dzięki temu, że wierzymy w słowo boże, nie wychodzimy i nie mordujemy wszystkich tych, którzy tak bardzo nas poniżają tylko dlatego, że pragniemy ładu, przestrzegania moralności, uczciwości i poszanowania drugiego człowieka."
Dziwne żeby odczuwać dumę z tego że jest się obskurantem. Tak, dziś już nie zabijacie w imię Jezusa tak chętnie jak kiedyś...
...

Napisano: 17 kwie 2015, 14:50

kompletnie odjechałeś.
Z dzibar możesz prozmawiać
dsfasf

Napisano: 17 kwie 2015, 14:50

Kłamstwem jest twierdzenie, że osoba wierząca nie ma wyboru. Każdy z nas ma wybór lecz ja wolę pzosostać przy dobru. Przecież są przypadki apostazji. To po pierwsze.

Natomiast co do kwestii finansowych to ograniczmy się do faktów a nie emocji, w tym głównie nienawiści. Polskie społeczeństwo w ogromnej większości to katolicy. Jeśli tak to ogromna większość podatników to katolicy. Jeśli tak to ogromna większość to wyborcy. Jeśli tak to wolą większości jest aby KK był finansowany. Podobno Polska jest krajem demokratycznym. Jeśli tak to w demokarcji wyborów dokonuje większość. Jeśli jednak mniejszość domaga się zmiany zasad demokracji to mam doczynienia z pełzającym zamachem na demokrację.

Stawiając problem finansowania na nogach pytam się: dlaczego podatnicy katoliccy mają finansować wasz ateizm? Więc zróbmy tak, wy nie będzie finansować naszego KK a my waszego ateizmu. Tak będzie sprawiedliwie.
kalina

Napisano: 17 kwie 2015, 14:55

Ares, ty g(ó)wnojadzie. Nie chcesz szanować katolików to nie domagaj się żeby ciebie ktoś szanował ruski agencie. Ja szanuję ludzi uczicwych ludzi wierzących ale nie takich czerwonych g(ó)wnojadów.
tetryk

Napisano: 17 kwie 2015, 14:56

"Tak bardzo kocha swe złote pałace i pieniądze że boi się wszystkiego co może sprawić że na tacy będzie mniej. Tu leży problem."
Oto wielka tajemnica wiary: AUTA I DOLARY.

Obrazek
...

Napisano: 17 kwie 2015, 14:57

Oczywiście szanuję uczciwych ludzi niewierzących i wierzących.
tetryk

Napisano: 17 kwie 2015, 15:02

kalina a skąd ty wiesz że każdy katolik chce by z budżetu państwa dokarmiać kieckowych? Ja osobiście nie znam takiego katolika. Nich się te bambaryły za uczciwą robotę wezmą. Chcesz na nich płacić a proszę bardzo oddawaj nawet całe wynagrodzenie na tacę, ale od moich pieniędzy wara złodzieju.
mnm

Napisano: 17 kwie 2015, 15:03

Ateizmu nie trzeba finansować. Ateiści w nic nie wierzą przecież. Nie mają świątyń, świąt, pomników, nauk.
Nie ufajcie statystykom. W Polsce jest tak że katolikiem pozostaje nawet ten kto dokonał aktu apostazji. Raz się ochrzcisz i tkwisz w kościelnych papierach do śmierci.
Te 90% to liczba mocno zawyżona.
Jak już kiedyś pisałem wiara zobowiązuje. Nie wystarczy co niedziela chodzić na mszę, posiadać krzyżyk na ścianie i zakurzoną biblię na półce.
Prawdziwych katolików jest bardzo niewielu.
Ares

Napisano: 17 kwie 2015, 15:03

Jest różnica?

Obrazek
zuzaanna

Napisano: 17 kwie 2015, 15:06

Tak oto potomkowie czerwonych zbrodniarzy wypominają, że niektórzy duchowni żyją zbyt wystawnie ale milczą o zbrodniach swoich luminarzy:

https://wizjalokalna.files.wordpress.com ... .jpg?w=720
zuzaanna

Strona 40 z 43    [ Posty: 430 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x