manipulacje onetu - HYdE PaRK

Strona 3 z 7    [ Posty: 70 ]

Napisano: 13 wrz 2012, 10:19

jak ktoś nie trybi, to ma takie problemy
~Łukasz

Napisano: 13 wrz 2012, 11:12

całkowicie zaoczno - korespondencyjnym dzieciak kończył
~no nie

Napisano: 13 wrz 2012, 11:16

Albo ekstremistycznie.
~betonowy

Napisano: 13 wrz 2012, 13:49

Wszyscy kłamią. Następny rząd też będzie kłamał. Tak to po prostu jest.
~Adam

Napisano: 13 wrz 2012, 14:23

Adaś, bardzo się cieszę, że doszliśmy do momentu, w którym się PRAWIE zupełnie zgadzamy. Wszyscy kłamią (wg mnie nie, ale niech na razie będzie). Chociaż generalizowanie nie jest wg mnie najlepsze, zostańmy na razie na tym etapie. Pytanie moje w zwiazku z tym kolejne. Czy to dobrze, że \"wszyscy kłamią\"? Nie o to mi chodzi, czy to, czy to rzeczywistość powszechna, tylko, czy to właściwe w różnych relacjach między ludźmi?
~Łukasz

Napisano: 13 wrz 2012, 14:26

gdzieś tam powyżej dzibar napisała, żeby odróżniać fakty od opinii. Jasne, ale onet ma w haśle przewodnim informację, a nie opiniowanie.
~Łukasz

Napisano: 13 wrz 2012, 14:34

To synonim;)
~Adam

Napisano: 13 wrz 2012, 14:46

Adaś bądźże poprawny, nawet jeśli masz rubaszne podejście do życia (co czasem je ułatwia)

Opinia to żaden synonim dla informacji
~Łukasz

Napisano: 13 wrz 2012, 15:13

Świata nie zmienisz. Przestań już marudzić bo zniechęcisz do siebie ludzi. W realu też tak pitolisz czy trzymasz fason z obawy przed odrzuceniem?
~Adam

Napisano: 13 wrz 2012, 15:22

Adaś

rozmawiam, nie marudzę. Nie cierpię na brak znajmości, a na popularności mi nie zależy. Żadnego fasonu nie trzymam, a odrzucenia też się nie obawiam. Adaś, a co ludzie robią na co dzień? Zmieniają świat właśnie. Nawet jeśli go tylko bezczelnie wykorzystują dla własnych przyjemności.
~Łukasz

Strona 3 z 7    [ Posty: 70 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x