Ocena - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 14 sty 2014, 22:39

Marcin a Ty masz uprawnienia superwizora?
~Marianna

Napisano: 14 sty 2014, 22:42

Marianno a o jakich uprawnieniach piszesz? Być może rozmawiamy o zupełnie innych sprawach.
~Marcin

Napisano: 14 sty 2014, 23:32

Ok - Marcin, prawdę mówiąc na temat superwizji niewiele wiem, wydawało mi się, ze temat ten bliższy jest pracy socjalnej.
~Roman

Napisano: 14 sty 2014, 23:57

Taki panuje powszechny pogląd niemniej można ją stosować w placówkach tak jak i wiele innych metod i technik pracy zespołu.
~Marcin

Napisano: 15 sty 2014, 8:38

Piszę o uprawnieniach (certyfikat) jakie powinien posiadać superwizor. Bo z tego co piszesz to prowadzisz superwizję swojego zespołu. Przynajmniej tak nazywasz to. A ile to ma wspólnego z superwizją to inna sprawa.

~Marianna

Napisano: 15 sty 2014, 8:40

Co do Twojego: \"Nie bardzo wiem jak się odnieść do Twojego wpisu Marianno. To też się nie odnoszę.\"

To nie odnoś się, ja tylko głośno zastanawiam się nad wariantami \"jak żyć\" i czy mój bank wypowie mi umowę ...
~Marianna

Napisano: 15 sty 2014, 12:00

No to się nie dogadaliśmy. Ja prowadzę superwizję w ramach kontroli zarządczej opartą na zasadach stosowanych w pomocy społecznej. Po prostu nie zorientowałem się czy Twój wpis to drwina czy żart
~Marcin

Napisano: 15 sty 2014, 12:11

Czy masz uprawnienia superwizora?
~Marianna

Napisano: 15 sty 2014, 12:16

Marcin oczywiście, że mój wpis to drwina.
~Marianna

Napisano: 15 sty 2014, 12:26

Czy masz ukończony kurs z zakresu superwizji i posiadasz certyfikat superwizora?

Bo wydaje mi się że prowadzisz nadzór, ewaluację i korektę celów i działań ujętych w kontroli zarządczej, a nie szumnie nazwaną przez Ciebie superwizję.
~Marianna

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x