tu nie ma mowy o agitacji, tu jest mowa o prawdzie, która w oczy niektórych tak kole, ze ślepną z nienawiści.
A po emocjach widocznych gołym okiem widać jak wielka jest zła wola.
No coż Polacy nie gesi ( jak juz wcześniej wspominałam).......
Dzidka to jest Twoja prawda. Kochasz PIS, to Twoja sprawa, ja nie i to też moja. Ja nie kwiestionuję Twojego uwielbienia dla nich, Ty daruj sobie uwagi na mój do nich stosunek. Wiele razy piszesz \" polacy nie gęsi...\" piszesz też o tolerancji, rozmowie i dyskusji. Dlaczego więc sama zachowujesz się inaczej? Tobie wolno wszystko, Twoje poglądy są dobre a innych to już nie? Piszesz też o szacunku, szanuj więc zdanie innych.
wmawianie mi negatywnych uczuć na siłę chyba ma dowartościować kogoś, bo ja nie po to się modlę aby zatruwać życie sobie i innym takimi uczuciami. Socjal masz prawo do swojej opinii i nie mam zamiaru z nią polemizować. Obłuda sama wychodzi na jaw prędzej czy później jak prawda. Ja nie kwestionuje poglądów innych - jak widać raczej wklejam niż się wypowiadam, a to ze jestem w tym bardzo konsekwentna to juz inna sprawa - po prostu korzystam ze swoich praw - jak widać skutecznie - czy to Cię boli ?