ja nie uchylam się od odpowiedzialności - o ile do niej dojdzie bo to, że do tej pory nie wykorzystałam swoich możliwosci to tylko wynika z mojej sytuacji zdrowotnej ( wszak pożyczkę mam ubezpieczoną)
Moje długi to wyłącznie moja sprawa, a twój nick ~do dzibar to nękanie i piętnowanie i dlatego od dzisiaj proszę o moderację gdyż nie życzę sobie byc wywoływana do odpowiedzi kiedy nie mam na to ochoty
To po co wypisujesz o swoich problemach rodzinnych i finansowych?
Napisałaś to każdy może skomentować, jest demokracja a Polacy nie gęsi...
Jak nie masz ochoty to nie czytaj i nie odpowiadaj, bo i takj nie odpowiadasz na konkretne pytania, dalej np nie wiadomo dlaczego wkleiłaś zaległe długi na Mazowszu do piętnowania
Niestety, ja to też zauważyłem dzibar, że zdarza ci się wklejać informacje nijak mające się do głównego tematu. Jeżeli chcesz coś nam przekazać to staraj się o większą klarowność i przejrzystość. To pierwsza sprawa.
Druga kwestia jest taka, że dajesz się prowokować. Niepotrzebnie, bo nawet jak zamieścisz jakąś istotną informację, to poprzez dyskusję z osobami atakującymi cię z oczywistych powodów, sama doprowadzasz do sytuacji, że ważna informacja zostaje \"ukryta\" pod stertą komentarzy osobistych.
Dzibar, nie dyskutuj z oszołomami, którzy wolność wypowiedzi rezerwują wyłącznie dla siebie. To nic nie da. Oni i tak nie zmienią swojego nastawienia, gdyż reprezentują zupełnie inny świat. To nie są ludzie, z którymi można porozmawiać na argumenty. Dla nich istnieją wyłącznie dwie opcje: albo całkowicie przyjmiesz ich punkt widzenia albo masz milczeć. Daj więc sobie spokój i nie odpowiadaj na zaczepki. Jestem przekonany, ze niektórzy z nich celowo cię prowokują i obrażają aby stworzyć wpisy \"śmieci\" pod którymi ukryje się jakaś ważna informacja. Miej tylko tę świadomość, że im mocniej cię atakują tym celniejszy wpis/link zamieściłaś. I to powinno ci wystarczyć.