pomoc rodzinie - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 3 z 6    [ Posty: 60 ]

Napisano: 11 wrz 2013, 9:48

No śmiejemy się z dziewczynami z pana ..że składa się jeden wniosek i że czasu nie ma....
masz prawo złożyć nawet 3 wnioski- a GOPS ma się ustosunkować się do sprawy..- decyzją ostatecznie .

PS: co kraj to obyczaj- ale sprawę załatwiłaś ok. czekaj na pracownika socjalnego.. trzymaj się swoich argumentów podczas wywiadu. Nie mogą być recepty... muszą być faktury, u nas nie ma problemu jak są z lipca, sierpnia-więc coś wykombinuj
~emilka

Napisano: 11 wrz 2013, 11:45

Dzięki za wsparcie, i to od... Pracownika , który pracuje w Opiece Społecznej, no przepraszam za tę \"holotę\", szkoda, że Pani i koleżanki nie pracują tu gdzie ja chodzę!! O wyniku sprawy będę pisać. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
~eeee

Napisano: 11 wrz 2013, 11:48

A faktury mam z czerwca i lipca na leki, wiec te naszykuję.
~eeee

Napisano: 11 wrz 2013, 16:36

na koniec

\"Hołota / hałastra\"- to nie ukrywam ..prowokacja Jerrego - ( w jednym z postów), a Ty dałaś się podpuścić .

ale Jerry- że jest inteligentny - to\" zastrzegł -że są wyjątki\" - bo wiedział - że się odezwę...( he ..he..)
Ty zaś w końcu przyklepałaś jego tezę ( że faktycznie są wyjątki)- wyrażając się w efekcie dobrze o mnie no i przepraszając - czyli .....
drogą dedukcji - i BEZ PRZEMOCY - doszliśmy do stwierdzenia - że wszystko gra !!!!

~emilka

Napisano: 13 wrz 2013, 14:48

Wszystko gra, najważniejsze, że przeprosiny przez Ciebie przyjęte!! A ja dostałam \"bodźca\" do działania przez fachową Twoją pomoc. Jak byłam w OPS, tym razem miałam głowę podniesioną, a nie jąkałam się jakbym zrobiła coś złego. Jeszcze raz dzięki i Pozdrawiam
~eeee

Napisano: 13 wrz 2013, 15:17

Tak trzymaj !
daj znać od czasu do czasu ...czy się poprawiła Twoja sytuacja..

P.S Jestem dzisiaj..zarembiście zmęczona w pracy ..ale Tobą się cieszę..
~emilka

Napisano: 14 wrz 2013, 0:41

w moim GOPS nie przyznajemy na podstawie wykupionych faktur za leki; tylko i wyłącznie na wykupienie recept
tak więc, co kraj to obyczaj...
~androit

Napisano: 14 wrz 2013, 14:26

a recepty to nie leki? później tylko kwestia wypisanej faktury?
skoro ops na co leczy się klient- to w czym problem?
~igor

Napisano: 14 wrz 2013, 14:33

skoro ops -wie -chciałem powiedzieć
~igor

Napisano: 14 wrz 2013, 16:39

igor
to proste: nie mamy kasy
Oszczędzamy na tych, którzy sami swoją zaradnością zdobyli kasę i wykupili leki. .skoro już je mają, nie musimy dawać na zwrot kosztów (bo nie mamy kasy). Dajemy tylko tym, których nie stać na kupno. Taki niby humanitaryzm
~androit

Strona 3 z 6    [ Posty: 60 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x