poszukuje miejsca w placówce - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 6 z 6    [ Posty: 56 ]

Napisano: 18 sty 2012, 11:15

naprawdę nie rozumiem...nie mieliście co w życiu robić,że na coś takiego poszliście???Ludzie trochę więcej szacunku dla siebie.
~.........

Napisano: 18 sty 2012, 11:23

Słuchaj - ktoś - ileś lat do tyłu wybiera jakąś drogę - a jak już zacznie nią kroczyć - trudno zejść na inną - my nie mamy księgarni czy sklepu , który można zamknąć , a towar przerzuciś do innego punktu sprzedaży.
Pracujemy z dzieciakami - mimo ,że niesforne , ale one czuja.
A zresztą nie jest tak tragicznie- czasami trzeba się poużalać i jest wtedy lżej
W Waszej pracy jest taki cudowny spokoj????????i życie zawodowe upływa bez problemów???
~maria

Napisano: 18 sty 2012, 11:34

Nie rozumiesz...mnie szlag by trafił na myśl,że zajmuję sie dziećmi jakichś cym.bałów ,którzy teraz imprezke sobie robią i mają mnie i swoje dzieci w d.u.pie..w życiu bym nie poświęcił życia prywatnego na to.
zawodowa pracę lubię.40 godzin tygodniowo oddaje sie tej pracy.Do domu nie zabieram.W życiu bym nie chciał obarczac tym swojej żony i dzieci.Za żadne skarby i w myśl żadnej ideologii.
~.........

Napisano: 18 sty 2012, 11:46

Mój drogi - będę się bronić!! Albo powiem krótko - i tacy WARIACI muszą być na świecie.
A może JEDNEGO - chociaż - od tych cymbałów da się poprowadzić prostą drogą. Zauważ - nie piszę - wyprowadzić - ale poprowadzić.

~maria

Napisano: 18 sty 2012, 12:00

\"Zauważam\" mario..:)
I nie wiem czemu się bronisz moja droga.Nikt Ciebie nie atakuje na litość boską.Każdy wybiera sobie drogę.Ty taką.To twoja decyzja.To wszystko.
~.........

Napisano: 18 sty 2012, 12:09

Dzięki ! Wiesz co - ja się nie bronię - może użyłam niewłasciwego slowa.
Pewnie , że moja decyzja!
A daje mi ona czasami potwornego dola psychicznego - ale da się żyć.
I pewnie aż tak bardzo decyzji tej nie żałuję -przecież zawsze jest odwrót i mogę zrezygnować. Żyjemy przecież nie Korei - tylko w państwie demokratycznym. \"Nikt Ciebie nie atakuje na litość boską.\" - wiem - ale może ja już nieświadomie się bronię? - nie zdając sobie z tego sprawy?
~maria

Strona 6 z 6    [ Posty: 56 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x