Ściągacie buty zimą po przyjściu do klienta? - HYdE PaRK

Strona 6 z 8    [ Posty: 79 ]

Napisano: 14 wrz 2012, 15:20

Witam, witam w ten piękny acz rześki dzień.
Przepis na życie by się przydał.
~Adam

Napisano: 15 wrz 2012, 22:36

Ty Badura weź się tak nie rozpisuj bo i tak Ci dużo brakuje do Czerepacha.
~...

Napisano: 17 wrz 2012, 14:01

A więc Adasiu.. przepis na życie...-cytacik\" Żyj tak by innym zrobiło się pusto wokół gdy Ciebie zabraknie..\" bo wspomnienia zacierają swój ślad..staniemy się marną kropką we wszechświecie.. zapisani gdzieś tam ..eeeeee chyba dziś mam kiepski dzień:) ogarnia mnie melancholia.. no i niedługo trzeba będzie otrzepywać buty z błocka:)
~kinia

Napisano: 17 wrz 2012, 14:02

jak w temacie Adamie:)
~kinia=Minia:)

Napisano: 17 wrz 2012, 15:50

Podobno trzeba żyć tak jakby jutra miało nie być.
~Adam

Napisano: 17 wrz 2012, 16:05

A nie lepiej żyć tak, jakby miał to być pierwszy dzień naszego życia?
:-)
~Julia

Napisano: 17 wrz 2012, 16:47

lepiej żyć tak by móc mieć co wspominać:) i nie żałować niczego..nawet gdyby były to gorzkie pigułki do przełknięcia.. Adamie..co wymyślisz ?? jaki kolejny ciekawy temat:)
~kinia=Minia:)

Napisano: 17 wrz 2012, 16:54

By mieć wspomnienia warto mieć kapitał. A z tym w naszej branży jest różnie. Człowiek nawet na urlopie w tanim ośrodku liczy każdy grosz. Dziecku żałuje się gofra czy loda. A gdzie tu marzenia.

Tak sobie myślę... fajnie jakby życie można było przeżywać od tyłu. Ja Benjamin Button w filmie D. Finchera. Człowiek jechałby od starości do wspaniałej beztroskiej młodości.
~Adam

Napisano: 27 lis 2012, 21:56

Śniegi idą a z buty kapać lubią. Więc jak będzie?

:PP
~Adam

Napisano: 27 lis 2012, 22:00

Butów nie zzuwam. :D
Chyba, że klient o to wyraźnie poprosi. Jak dotąd zdarzyło się to dwa razy i w żadnym z tych wypadków nie była to zima ale lato i nawet nie padało.
Jak mam buty mocno uwalane to się sama rozglądam za jakąś gazetą albo kawałkiem papieru, żeby nie zabrudzić za bardzo. Abo staram się na maksa wykorzystać wycieraczkę.
~Zorro

Strona 6 z 8    [ Posty: 79 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x