Ściągacie buty zimą po przyjściu do klienta? - HYdE PaRK

Strona 8 z 8    [ Posty: 79 ]

Napisano: 28 lut 2013, 22:22

Roztopy, błoto a tu do klienta trzeba wejść który akurat panele mopem przejechał. Co czynić?
Ja teraz w buciorach roboczych chodze i mam wszystko w tyle. Nie ma jak swoboda.
~Adam

Napisano: 28 lut 2013, 22:55

Co do mądrzenia się przez starsze mopsiary to dzisiaj dostałem \"opr\" od jednej z moich kuleżanek z biura, bo powiedziałem do klientki, że jest zbyt piękna i młoda, aby starać się o obiady w DDPS (dla emerytów i rencistów głównie). Stwierdziła, że się spoufalam z klyjętami a ja tylko chciałem grzecznie załatwić sprawę... Moja kumpela by pewnie przyjęła formalny wniosek i dała odmowę, ja wolałem załatwić to w taki sposób:)
rzeczywiście \"nowoczesny model\" pracy socjalnej z klientem nie cieszy się uznaniem wśród mopsowej starszyzny:)
co do ściągania butów, owszem, często pytam, czy mogę w butach, przeważnie mogę wchodzić, bo dodaję, że bardzo pocą mi się stopy i zostawiam ślady na panelach:)
~Bobik

Napisano: 01 mar 2013, 15:09

Najlepiej w trakcie interwencji np. z policją. Wchodzimy i ściągamy buty???????????????????????????????????????????
~haha

Napisano: 01 mar 2013, 17:16

Nie ściągam, ale przed wejściem porządnie je wycieram o wycieraczkę. Może być jednak różnie. Podam przykład mojej koleżanki, która poszła na wywiad do dodatku mieszkaniowego.Wnioskodawczyni wprowadziła koleżankę do kuchni, w której było bardzo ciemno. Ponieważ koleżanka nie mogła nic odczytać z dowodu osobistego poprosiła o włączenie światła. Klientka odmówiła, ponieważ stwierdziła,że oszczędza. Koleżanka podchodziła do okna i jakoś tam odczytywała to co niezbędne.
~Ryska

Napisano: 01 mar 2013, 17:19

Zostawiłam kiedyś buty w korytarzu i jednego buta pogryzł pies.
~Ryska

Napisano: 01 mar 2013, 17:25

W samych rajstopkach na szkło po butelkach? Wykluczone.
~an

Napisano: 01 mar 2013, 17:26

A właśnie wyobrażacie sobie, że policjant ściąga buty, albo lekarz na wizycie domowej?
~an

Napisano: 01 mar 2013, 17:29

Albo lekarz z pogotowia, który biegnie ratować życie ludzkie?
~Ryska

Napisano: 01 mar 2013, 18:58

No ok ale akurat socjalny życia nie ratuje. Powinien ściągnąć trepy.
~Adam

Strona 8 z 8    [ Posty: 79 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x