do etatysty jak się w swojej pracy nie stosujesz do tych \"durnych\" przepisów to się zwolnij a może ktoś już Cie zwolnił, a dziewczyna o której napisałam że jest złodziejką jest też bardzo durna że sie chwali jak to wszystkich nabrała na lewe zaświadczenie o dochodach a tak w ogóle to zastanów się co piszesz lepiej leżeć w domu i korzystac z zasiłków niż rozpocząć pracę za 1000 zł, jak się zwolni miejsce po tobie to ktoś więcej zarobi daj szanse innym!!!!!!1
złodziejka| kobieto ucze sie zaocznie za miesiac urodze dziecko, dostaje 490 zl na kontunuowanie nauki, moj chlopak zarabia okolo 1200 zl, przy dziecku to jest nic , to ze powiedzialam ze zarabia 700 a nie 1200 to chyba nie wielka roznica a zrobilam to dlatego aby moje dziekco mialo co jesc , a oni co nie wykporzystuja| wymyslaja ile slyszlama ze tak kombinuja aby nie dac wyprawek, a to to zle a to tamto a to ci sie nie nalezy a to cos tam , a ku,,rwa mac macie obowiazek pomoc to pomozcie. A moge sie zalozyc ze jak ty bys miala okazje korzystac z kasy za darmo ze tak powiem ierwsza bys stala w kolejce tylko tak gadasz, swietoszka
po za tmy kiedys jedna pani z PCPR mi pwoeidziala \" masz okazje korzystaj, trzeba troche sklamac aby moiec za co zyc , kłam, ale jesli edziesz miala juz wystrczajaco odpusc, daj innym\" aze potrzebuje kasy to 300 zl w ta czy w tamta nie zrobi im roznicy zreszto jak juz dziekco bedzie to moge powiedziec zezarbaia i 1200 bo i tak nie przkeorczymy dochodow, p za tym on pracuje nie legalnie i w kazdej chwili moga go wylac z pracy i co za co bede zyc? tak to mam chociaz jakis ratunek kilka groszy
do pracownika ops
Nikt mnie nie zwolnił, sam do tego (...) się nie pchałem i sam się zwolnię jak mi na to przyjdzie ochota.
Co do Ewy - skoro taka durna i nabrała na lewe zaświadczenie o dochodach wykształconych specjalistów z pomocy społecznej, to chyba wszyscy nabrani powinni pójść do wymiany . Niech dadzą szansę innym lepszym
nie nabrala tylko im powiedzialam ze zarabia tyle i tyle nie zadali zaswidczen bo powiedzialam im ze pracuje na czarno/dorywczo tak jak jest. Dzis ma prace jutro jej moze nie miec;/ wiec o co chodzi ? Ten mopr tez mnie oszukal teraz i jakos sie nie skarze;/ tez dobrze kreca a prawda jest inna z tego co sie dowiedzialam od pewnej osoby jak oni mi to i ja im tak smao
nie nabrala tylko im powiedzialam ze zarabia tyle i tyle nie zadali zaswidczen bo powiedzialam im ze pracuje na czarno/dorywczo tak jak jest. Dzis ma prace jutro jej moze nie miec;/ wiec o co chodzi ? Ten mopr tez mnie oszukal teraz i jakos sie nie skarze;/ tez dobrze kreca a prawda jest inna z tego co sie dowiedzialam od pewnej osoby jak oni mi to i ja im tak smao
Ewa spryciaro dobrze że umiesz sobie poradzić ale na dłuższą metę to ty wymyśl coś lepszego bo jak na razie to mimo kombinatoryki to i tak masz krucho.
niby tak ale jakos radzimy se nie brakuje nam pienidzy umiemy dobrze je rozlozyc i nie glodujemy, powiem moze tak ze nie wywalamy jej na byle co tylko na potrzebne rzeczy, ja nie narzekam
No to Ewo życzę dobrej stałej roboty dla twojego chłopa. Ciekawa jestem tylko czy w tej kombinatoryce macie też obraz przyszłości za dwa trzy lata i polepszenia swoimi obecnymi działaniami swojej sytuacji. Bo jeśli widzicie tylko kombinowanie na tu i teraz a nie by kombinować na to co będzie za rok dwa trzy to z was cienkie bolki.
Facet pracuje Ona studiuje. Będą mieć dziecko, chcą je wychować. Ale jaja co ty od Nich chcesz? Jak dla mnie to już jest dobrze. Myślisz, że każdy w wieku 19-20 lat ma śliczny dom z ogródkiem, stałą świetnie płatną pracę, samochód, a na wakacje lata na Seszele? Ilu Ty się \"dorobiłaś\" studentów w Swojej karierze?
Ewo mam nadzieję, że spotkasz więcej osób, które będą chciały pomóc a nie tylko oceniać. Niech Ci się wiedzie.
Pozdrawiam.