wyprawka - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 8 z 8    [ Posty: 74 ]

Napisano: 03 lip 2011, 12:20

~etatysta masz racje. Mi jednak chodzi o to że dobry kombinator robi tak żeby planować by kiedyś przejść na ful legal i nie musieć przekłamywać prawdy ( tak jak teraz robią w zarobkach). A nie dobry kombinator nie planuje przejścia na legal tylko utrzymanie kombinowania i nie chce więcej w życiu tylko utrzymać ten stan (patrz praca na czarno, lewe oświadczenie o dochodach korzystanie z nienależnej pomocy). Ja osobiście doceniam ludzi kombinujących z pomysłem i energią na przejście na legal ludzi rozwijających się. Uważam że mimo że jest to wtedy przejściowe łamanie reguł ale w dobrej wierze.
~ale jaja

Napisano: 21 lip 2011, 1:51

Ja się dorobiłem jednego studenta przez 18 lat pracy. Takiego na dziennych,co zaczął studia będąc wychowankiem DD. Studia skończył - ochronę środowiska we Wrocławiu No i do tego kilku zaocznych. Niewiele tego. Studiuj Ewuniu, studiuj.
~Leon

Napisano: 21 lut 2012, 14:49

Mam pytanie byłem ponad 2 lata w Domu Dziecka to jaką kwotę powinienem dostać na usamodzielnienie . Codzi mi o rzeczówkę i pieniężną wyprawkę ??
~Adrian

Napisano: 21 lut 2012, 14:50

cz tak samo je się wylicza czy inaczej
~Adrian

Strona 8 z 8    [ Posty: 74 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem