zaburzenia w sferze seksualnej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 6 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 09 maja 2012, 17:22

~odruch wymiotny problem w tym że i ja i etatysta zarabiamy więcej niż 1500 zł
~ale jaja

Napisano: 09 maja 2012, 19:10

Odruch wymiotny z powodu masturbacji?

Ale jaja naprawdę masz problem z tym, że zarabiasz powyżej 1500 brutto? Problem raczej w tym, że ~odruch wymiotny czuje się niedoceniony albo sam nie docenia.

PS. Yes! Yes! Yes! A już myślałem, że wątek umrze ;) Leonie gdzie jesteś!
~etatysta

Napisano: 10 maja 2012, 10:13

Jestem. Ja tez już straciłem nadzieję, że wątek umrze. Ktoś się jednak zlitował ale ten login żenujący. Jak mu napiszemy ,że zarabiamy cztery koła to facet się porzyga. teraz powinni się odezwać ci co zarabiają po 1500 i znowu przerobimy temat niesprawiedliwości społecznej. W ten sposób wątek nigdy nie umrze.
~Leon

Napisano: 10 maja 2012, 11:28

No tak, login w kontekście tytułu wątku oraz wszechobecnej (w tym wątku ;) masturbacji jest dość zaskakujący. Niemniej jednak odruch wymiotny rzadko bywa objawem zdrowia. Może potrzebna jakaś terapia? ;)
~etatysta

Napisano: 12 maja 2012, 11:25

Bardzo ciekawy wątek, fajnie się czyta :)
Zobaczcie 2 artykuły bliskie tematycznie:

https://www.polityka.pl/spoleczenstwo/ar ... lakow.read

https://www.polityka.pl/spoleczenstwo/ar ... -czii.read
~Z.

Napisano: 12 maja 2012, 18:03

No cóż, tematyka ciekawa,niemniej jednak coraz sceptyczniej podchodzę do różnych badań socjologicznych, które opierają się na deklaracji badanych osób. Osobiście nie wierzę ,że tylko 17 % mężczyzn uprawia seks oralny. To tak jak z sondażami przedwyborczymi: PSL ma 3% a po wyborach się okazuje ,że 8% a w dodatku współrządzą krajem.
~Leon

Napisano: 13 maja 2012, 11:30

Bo wstyd się przyznać do PSL ;) Ale na pociotka warto głosować, a nuż robotę załatwi.
~Z.

Strona 6 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x