Gender - HYdE PaRK

Strona 4 z 43    [ Posty: 430 ]

Napisano: 08 gru 2013, 23:33

Adamie czy Ty czujesz się zniewolony, nieszczęśliwy tym, że jesteś mężczyzną. Ktoś Ci coś narzuca? Przejmujesz się tym, co powiedzą ludzie. Społeczeństwo Ci coś nakazuje?

Z Twoich wpisów wynika, że jesteś kompletnym mężczyzną:))

Wychowywanie dzieci to nie jest siedzenie w domu. Powiedz to swojej Mamie, że siedziała w domu :( Masz swoje dzieci? Oczywiście nie musisz odpowiadać na te pytania, bo są bardzo osobiste.
~scep-tyczka

Napisano: 08 gru 2013, 23:45

W gender o stereotypy chodzi i równość płci.
Społeczeństwo (szczególnie Polskie) narzuca pewne normy, zasady i tradycje. Krępuje i zniewala wolność. O gender powinni zabiegać głównie kobiety skoro czują się dyskryminowane. Posłuchaj dokładnie rozmowy u Lisa. Siedzą tam ludzie mądrzejsi niż my tutaj.

A moja mama siedziała w doku dopóki nie poszedłem do przedszkola:)
Teraz coś takiego nie ma miejsca. Kury domowe odchodzą do lamusa. Gender istnieje i rozwija się u nas od dawna. Nie zatrzymacie tego.
~Adam

Napisano: 09 gru 2013, 0:00

Człowieku, trochę szacunku dla swojej rodzicielki. Mama NIE SIEDZI W DOMU TYLKO WYCHOWUJE DZIECI!!! Czasami mało skutecznie...
Czy znasz inne społeczeństwa tzw. zachodnie, bo ja tak. Naprawdę wierzysz w to, że oni są tacy tolerancyjni? Nie są, u nas więcej wolno niż u nich.
Lis i jego goście są dla Ciebie autorytetem? Rozczarowujesz mnie ;((
~scep-tyczka

Napisano: 09 gru 2013, 13:42

Nasze społeczeństwo zaczyna przypominać koszmar, dzieciom wmawia się że seks w niemowlęctwie i dzieciństwie jest ok - rżnijmy się od przedszkola, dewiacje są ok - spróbujcie to wam się spodoba i też tacy będziecie, morderstwa są ok - po co trzymać starych i nienormalnych, po co nam dzieci - wyrżnijmy je przed urodzeniem będzie taniej i wygodniej. Gwałćmy się, mordujmy, żyjmy tylko dla siebie, zamknijmy się na innych - wszystko można bo kto was osądzi? wszak zabito już Boga w sercach europejczyków, wyprano mózgi. To makabra - tak będzie wyglądać świat bez Boga i moralności, zezwierzęcimy się, zeszmacimy a nawet będziemy gorsi od zwierząt bo one mają zasady - jedzą kiedy są głodne, rozmnażają się kiedy przychodzi ruja. Będziemy potworami - to straszne, to będzie nasza przyszłość – piekło na ziemi, jeżeli będziemy łykać takie dziadostwo i nie protestować.
~u

Napisano: 09 gru 2013, 19:03

Znak czasów. Owoc cywilizacji.
Bóg został w średniowieczu. On nam nie jest potrzebny.

Nic nikomu nie jest narzucane. Chcesz mieć wartości i zasady to jej miej i przekazuj dzieciom. Ale daj także żyć innym którzy chcą żyć inaczej.
~Adam

Napisano: 09 gru 2013, 19:21

Sam sobie zaprzeczasz. Raz piszesz:Społeczeństwo (szczególnie Polskie) narzuca pewne normy, zasady i tradycje. Krępuje i zniewala wolność. a potem:Nic nikomu nie jest narzucane. Ponadto stygmatyzujesz:Oszołom Terlikowski, kury domowe itd.
Najpierw uporaj się sam ze sobą zanim zaczniesz nauczać innych o powinnościach.
~scep-tyczka

Napisano: 09 gru 2013, 19:44

Ja wiem czego chcę. Żyję jak chcę. Z dala od kościoła i jego zasad.
Esencją zła w tym kraju jest właśnie kościół - faceci w sukienkach nie mający kobiet i dzieci (oficjalnie). Chcąc utrzymać władzę nad duszami i sumieniami ubarwiają historie których nie rozumieją. Wiedzą że nadchodzi schyłek kościoła jako instytucji. Próbują więc zwalczać wszystko co może temu zagrażać. Na szczęście jest to walka przegrana ponieważ za przeciwnika robi nauka i postęp. Oświecenie ot co.
Kiedyś mogli palić na stosach i torturować. Dziś mogą jedynie gadać do moherów z ambony.

Gender ma się u nas coraz lepiej. A homoseksualizm i pedofilia to tylko skutki uboczne tej ideologii. Margines który przecież istniałby niezależnie od gender.
~Adam

Napisano: 09 gru 2013, 20:14

Skoro Ty żyjesz tak jak chcesz, to bądź tolerancyjny i daj innym żyć tak jak chcą. Nie napinaj się tak ze swoimi naukami bo pękniesz. Tezy, do których wzbiła się Twoja myśl, zostały już odkryte i opisane 300 lat temu, a przez następnych spłukane w WC. Zacofanie, ciemnota, demode.
~scep-tyczka

Napisano: 09 gru 2013, 20:26

Heheheheh chciało by się państwa kościelnego i skrajnie prawicowej partii rządzącej co?
;)
Tymczasem myśl oświeceniowe się szerzy. Faceci już się nie krępują pomalowanych paznokci i powiek. Laski porzucają spódniczki, golą głowy a dzieci zostawiają z niańkami. Z szaf wychodzi coraz więcej pedałów, lesb i trans. Zaczynają głośno krzyczeć domagając się praw i szacunku . Gender wchodzi do szkół. W sejmie mamy Biedronia i Grodzką. Media biorą kler w ogień krzyżowy.
Na jaw wychodzą świńskie występki kapłanów. Ludzie coraz przychylniej opatrzą na in vitro, aborcję, prawa dla innych orientacji a nawet eutanazję. Cóż to się dzieje?! Świat w który wierzysz upada;)

~Adam

Strona 4 z 43    [ Posty: 430 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem