Witam, czy mogę prosić Was o napisanie na czym polega w praktyce praca koordynatora rodzinnej pieczy zastępczej?
Jakie obowiązki macie, jak wygląda to czasowo itp.
nie ma tego zapisanego wprost, ale skoro ocenę robisz w przeciągu tych 6 mcy i masz tam pkt dotyczący modyfikacji planu, to znaczy ze najpierw trzeba zrobic ten plan zeby przy ocenie mozna bylo ocenic czy jest potrzeba modyfikacji, a jeśli masz małe dziecko do 3 r. ż. to plan w ciągu 3 mcy. My tak to robimymądrala pisze:a gdzie w ustawie pisze że plany robisz nie później niż w przeciągu 6 m-cy?
Więc skoro nie ma nadgodzin, a mam byc 40 h tygodniowo, w weekendy raczej chyba nie pracujesz, to logiczne ze 8 h dziennie? A jak pracujesz w weekendy to gratulacjekoord pisze:Sorry, ale nie ma 8 h dziennie a jedynie 40 tygodniowo i nie ma mowy o nadgodzinach
np. 10 h w poniedziałek, 6 h we wtorek, 7 h w środę, 9 w czwartek i 8 w piątek proste..... czy za trudne dla mewkimewka19885 pisze:Więc skoro nie ma nadgodzin, a mam byc 40 h tygodniowo, w weekendy raczej chyba nie pracujesz, to logiczne ze 8 h dziennie? A jak pracujesz w weekendy to gratulacjekoord pisze:Sorry, ale nie ma 8 h dziennie a jedynie 40 tygodniowo i nie ma mowy o nadgodzinach