dodatek dla pracowników socjalnych - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 5 z 6    [ Posty: 57 ]

Napisano: 09 mar 2012, 16:29

A ja jestem tylko matką niepełnosprawnego dziecka i dostaję 153 zł. A wy krzyczycie o 250zł?
~iwona

Napisano: 09 mar 2012, 16:30

To już wiem dlaczego niepełnosprawne dzieci nie mają podwyżek! Super!
~iwona

Napisano: 09 mar 2012, 16:30

To już wiem dlaczego niepełnosprawne dzieci nie mają podwyżek! Super!
~iwona

Napisano: 11 mar 2012, 12:44

iwonko..163zl na rękę wynosi dodatek...
~Anka

Napisano: 12 mar 2012, 18:26

Tyle piszecie o tym dodatku a tak naprawdę nic z tego nie rozumiem. Ja też pracuję w placówce i od stycznia wstrzymali mi dodatek. Czy słusznie ? nie wiem. Wiem tylko, że w innych placówkach mają. Więc jak to jest?
Ale żeby zaspokoić swoją ciekawość, napisałam zapytanie do Ministra polityki społecznej. Okaże się kto ma rację. Uzasadnienie dyrektora mi nie wystarcza.
W nowej ustawie nie ma nic o wstrzymaniu dodatku.
~Irina

Napisano: 21 mar 2012, 14:50

Już wszystko wiem na ten temat! również pisałam do Ministerstwa i odpisali, ze NIE NALEŻY się dodatek, ponieważ placówki nie sa już jednostkami organizacyjnymi pomocy społecznej! oczywiście nie ma przeszkód, aby dyrektor placówki ustalił taki dodatek i płacił z własnego budżetu. U mnie niestety to nie przeszło:(
~marta

Napisano: 13 wrz 2012, 16:02

marta możesz mi podać wzór twojego pisma? jestem w takiej samej sytuacji i zamierzam porozmawiać z dyrem, ale najpierw chcę tez to mieć na piśmie
~ewa100

Napisano: 13 wrz 2012, 20:06

U mnie nie ma na to pieniędzy,poza tym od stycznia się nie należy.
~Ewa

Napisano: 13 wrz 2012, 20:06

U mnie nie ma na to pieniędzy,poza tym od stycznia się nie należy.
~Ewa

Napisano: 13 wrz 2012, 22:02

u mnie jak pan dyrektor - zanim został dyrektorem- był pracownikiem socjalnym i dobrym znajomym pani dyrektor, to chętnie zabiegał o taki dodatek, a teraz jak role się zmieniły, to swojej pracownicy nie chce wypłacać, chociaż to tylko 250zł...ot i cała filozofia
zostając dyrektorem szybko się zapomina jak to jest marnie zarabiać
~Werka

Strona 5 z 6    [ Posty: 57 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x